English Shqip

Lajmet

Delegacioni i Kryqit të Kuq të Kosovës

31.01.2019

Delegacioni i Kryqit të Kuq të Kosovës është duke marr pjesë në takimet e 4ta konsultative ndërmjet ICIC dhe Shoqatave kombëtare që është duke u mbajtur me 30-31 Janar 2019 në Stamboll – Republika e Turqisë

The Kosovo Red Cross Delegation is taking part in The 4th Consultative meetings between ICIC and the National Societies that are being held on 30-31 January 2019 in Istanbul - Republic of Turkey