English Shqip

Lajmet

Donacion nga Bashkësia Islame në Viti për Festën e Kurban Bajramit

07.09.2017

Me një donacion nga Bashkësia Islame në Viti për festën e Kurban Bajramit sot bashkë me përfaqësues të Këshillit të Veprimit Rinor Lokal kemi bërë shpërndarjen e disa pakove ushqimore, miellit dhe veshmbathjeve për familjet në nevojë!

Dega e Kryqit të Kuq në Viti ju uron festën e Kurban Bajramit, duke ju dëshiruar shëndet, harmoni e shumë begati në familjet tuaja!