English Shqip

Lajmet » Drenas

Me rastin e vitit të ri, katër donator dhuruan ndihma për Kryqin e Kuq të Kosovës.

Fabrika “Bonus Bonita” dhuroi 150 lita lëngje.

Fabrika për prodhimin e lëngjeve “Vjosa” dhuroi 84 litra lëngje.

Kompania “Laberion” dhuroi 270 copë lëngje për fëmijë.

“Intercom” ka dhuruar 240 litra vaj.


Dega e Kryqit të Kuq në Drenas i shpërndau këto ndihma për 72 familje nevojtare.

Kryqi i Kuq i Kosovës falenderon të gjithë donatorët dhe u është mirënjohës.


Janar 2012