English Shqip

Lajmet

Emision kushtuar "Solidaritetit në Vepër", i cili organizohet çdo vit nga Kryqi i Kuq i Kosovës.

26.10.2018

Ky aksioni gjithëpopullor ka filluar me 1 Tetor dhe do të zgjasë deri me 31 Tetor 2018.

https://youtu.be/gsWp4-91yao