English Shqip

Lajmet

YOUTH-Red Cross of Kosova 20.06.2018

Konferenca Planifikuese "Përgatitja e scenarios për ushtrimin fushor" Nëntor 2017

#RedCrossofKosova #redcross #disaster #riskreduction

KK-dega Vushtrri 20.06.2018

Karabinierët Italian, ndihmuan familjenë e Abdullah Mehmeti , 6 anëtarshe nga fshati Beqiq i komunes se Vushtrrisë.
Stafi dhe vullnetart e Kryqit të Kuq në Vushtrri i falënderojnë përzemërsisht

Kryqi i Kuq i Kosovës - Dega në Pejë 20.06.2018

Puntoria “Stervitja shkollore - Termetet, Evakuimi ne shkolla/çerdhe” Peje, e organizuar nga Kryqi i Kuq Dega Kline dhe Peje si dhe pjesmarres institucionet relevante

Antali, 5 - 11 nëntor 2017 ? Delegacioni i Kryqit të Kuq të Kosovës 20.06.2018

Delegacioni i Kryqit të Kuq të Kosovës, z. Adem Nura – Kryetar dhe z. Agron Humolli – Sekretar i Përgjithshëm marrin pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të Federatës Ndërkombëtare të Shoqatave të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe. 
Me datë 06 nëntor 2017 avokati dhe humanisti Italian Francesco Rocca, u zgjodh Kryetar i ri i Federatës Ndërkombëtare të Shoqatave të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe.
Z. Rocca u zgjodh nga kolegët e tij nga 178 Shoqata Kombëtare të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe që ishin të pranishëm në Asamblenë e Përgjithshme të Federatës Ndërkombëtare të Shoqatave të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhnës së Kuqe në Antalia të Turqisë.

Antalya, 5- 11 November 2017 –

Delegation from Red Cross of Kosova, Mr. Adem Nura - President and Mr. Agron Humolli - Secretary General participating in the General Assembly of the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies.
Italian lawyer and humanitarian, Francesco Rocca was today elected the new President of the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies.
Mr Rocca was elected by his peers from 178 National Red Cross and Red Crescent Societies that were present at the IFRC General Assembly in Antalya, Turkey.

Trajnim për bazën e të dhënave për programin e Shërbimit të Kërkimit 20.06.2018

Është mbajtur trajnimi i bazës së të dhënave për programin e Shërbimit të Kërkimit për degët e Kryqit të Kuq të Kosovës. Trajnimi është zhvilluar në tri grupe sipas regjioneve dhe është realizuar gjatë muajit tetor 2017.