English Shqip

Lajmet

JAVA E SOLIDARITETIT

26.10.2018 Vullneti i mirë i nxënësve dhe iniciativa e tyre për javën e solidaritetit, rezultuan me shumë sukses për mbledhjen e fondeve për familjet në nevojë dhe fëmijët jetim. Në bashkëpunim me Kryqin e kuq, aktiviteti u zhvillua në sheshin “Zahir Pajaziti”, ku shumë qytetarë ishin zemërgjërë me kontributin e tyre, dhe përgëzuan nxënësit për këtë iniciativë. Bamirësia nuk të varfëron, kontribo edhe ti!
#shkollaASH #javaeSolidaritetit #kryqiKuq