English Shqip

Lajmet

Kontrolle mjeksore nga Shoqata Italiane SWAU dhe Kryqi i Kuq i Kosovës

19.12.2018

Kryqi i Kuq i Kosovës së bashku me Shoqatën Italiane SWAU organizoi një aktivitet katër ditor për kontrolle mjeksore falas të qytetarëve në qytetet e Prishtinës, Gjilan, Mitrovicës dhe Graqanicës.

Shoqata SWAU dërgoi 15 persona, prej tyre: 7 Vullnetarë, 3 Infermierë dhe 5 Mjek të specializuar në: Anestetist-Rianimator; Specialist në Emergjencë; Onkolog Radioterapist; Ortoped; Kirurg.