English Shqip

Lajmet

Kryqi i Kuq i Kosoves nenshkroi marrveshje bashkpunimi me Komitetin Nderkombetar te Kryqit te Kuq

08.02.2019

U nënshkrua marrëveshja për vazhdimin e bashkëpunimit në mes të Kryqit të Kuq të Kosovës dhe Komitetit Ndërkombëtar të Kryqit të Kuq.

An agreement was signed for the continuation of cooperation between the Red Cross of Kosova and the International Committee of the Red Cross.