English Shqip

Lajmet

Kryqi i Kuq i Kosovës - Dega Drenas

26.10.2018 Kryqi i Kuq i Kosovës - dega në Drenas shpërndanë ndihma për familjet në nevojë.
Sot me datën 10.09.2018 derguam (veshëmbathje, pako ushqimore dhe higjenike si dhe lodra për fëmije ) krejt këto duke i falendëruar KARABINIERET (KFORIN) Italian të cilët po na dalin në ndihmë jo vetëm kësaj here por edhe shumë herave tjera. Sot ishim në Drenas dhe ndihmuam një familje, falendërojmë edhe KFORIN Finlandez me seli ne Drenas të cilët ishin prezent në këtë aktivitet.