English Shqip

Lajmet

Kryqi i Kuq i Kosovës - Dega Drenas

19.12.2018 Kryqi i Kuq i Kosovës - dega në Drenas shpërndanë ndihma për familjet në nevojë.
Sot me datën 12.11.2018 derguam (veshëmbathje, pako ushqimore dhe higjenike ) krejt këto duke i falendëruar KARABINIERET (KFORIN) Italian të cilët po na dalin në ndihmë jo vetëm kësaj here por edhe shumë herave tjera. Sot ishim në fshatin Polluzhë tek familja e Mihrije Gjoka e cila është në gjëndje mjaftë të rëndë shëndetsore.