English Shqip

Lajmet

Kryqi i Kuq i Kosovës - Dega Drenas

19.12.2018 Sot Kryqi i Kuq Italian së bashku me nënkryetarin e komunës së Drenasit z.Gani Syla me stafin e tijë vizituan degën e Kryqit të Kuq në Drenas ku me këtë rast sekretari i degës z.Nuhi Hoxha i njoftojë për punën dhe aktivitetet e degës dhe i falenderojë për vizitën.