English Shqip

Lajmet

Kryqi i Kuq i Kosovës - Dega Drenas

28.01.2019

Kryqi i Kuq i Kosovës - dega në Drenas shpërndanë ndihma për familjet në nevojë.

Duke e falenderuar donatorin z.Fatos Lladrovci, sot me datën 27.11.2018 ndihmuam dy familje njërën në fshatin Tërdec dhe tjetra në Drenas, të cilave tërsishtë u janë djegur shtepitë dhe po ashtu janë në kushte të rënda materiale.