English Shqip

Lajmet

Kryqi i Kuq i Kosovës - Dega Drenas

28.01.2019 Kryqi i Kuq i Kosovës - dega në Drenas shpërndanë ndihma për familjet në nevojë.
Sot me datën 10.12.2018 derguam (veshëmbathje, pako ushqimore dhe higjenike si dhe lodra për fëmijë ) krejt këto duke i falendëruar KARABINIERET (KFORIN) Italian të cilët po na dalin në ndihmë jo vetëm kësaj here por edhe shumë herave tjera. Sot ishim në fshatin Zabel i Ulët dhe ndihmuam një familje.