English Shqip

Lajmet

Kryqi i Kuq i Kosovës - Dega Gjakovë

19.12.2018
Nxënësit e Shkollës Fillore"Kelmend Rizvanolli" me Mësueset e tyre vizituan Kryqin e Kuq. Ata u njoftuan për punën dhe aktivitetet e Kryqit të Kuq.