English Shqip

Lajmet

Kryqi i Kuq i Kosovës - Dega Gjakovë

12.03.2019 Redona Kuqi - Jahaj dhe Valdrin Jahaj, nga biznesi familjar (çanta punëdore) i dhuruan Kryqit të Kuq të Kosovës-Dega Gjakovë donacion në vlerë 500 E.
Ky donacion erdhi duke iu falenderuar emisionit OXYGEN të udhëhequr nga Z.Besim Dina.