English Shqip

Lajmet

Kryqi i Kuq i Kosovës dega në Gjilan

28.01.2019 Sot me datë 11.11.2018, u realizua projekti “Të japim ngrohtësi në ditë të ftohta”. Kryqi i Kuq i Kosovës dega në Gjilan, ka arritur të ndihmojë 20 familje në nevojë me pako të ndryshme ushqimore. realizimin e këtij projekti kanë dhënë drejtoria dhe mësimdhënësit e SHFMU "Selami Hallaçi", Gjilan, si dhe në veçanti të gjithë nxënësit të përfshirë në këtë projekt, të cilët përmes interesimit dhe humanizmit të tyre bënë të mundur realizimin e këtij projekti!