English Shqip

Lajmet

Kryqi i Kuq i Kosovës, dega në Lipjan shpërndanë mish për 100 familje me rastin e Kurban Bajramit

07.09.2017

Donacioni është mish kurbani i dhuruar nga Gjysmëhëna e Kuqe Turke dhe me këtë rast kanë përfituar 100 familje me nga 5 kg mish.
Familjet përfituese janë nga Lipjani, Janjeva, Akllapa, Gadimja, Sllovia, Smallusha, Gomnasella dhe Dobraj e vogël.