English Shqip

Lajmet

Kryqi i Kuq i Kosovës - Dega në Prizren

25.06.2018 Si në qytetet tjera dhe në Prizren, u organizu "Dita Botërore e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor". Kjo datë ka karakter garimi në lëmitë; mirëmbajtjes, higjienës, zbukurimit, etj. Fituesve iu ndanë mirënjohje dhe cmime nga Kryetari i Komunës z. Haskuka. Kategoritë fituese u shpallën; lagjëja më e pastër, parku më i rregulluar, kopshti më i bukur, terasa më me shumë saksi, lule të shumëllojshme, etj.