English Shqip

Lajmet

Kryqi i Kuq i Kosovës - Dega Podujevë

06.07.2018 Me 05.07.2018 KFOR- i Italian ndihmoi nje familje ne Podujeve me pako ushqimore-higjenike dhe veshembathje.
Falenderojme KFOR-in per kontributin e dhene!