English Shqip

Lajmet

Kryqi i Kuq i Kosovës - Dega Prishtinë

19.12.2018 Kryqi i Kuq i Kosovës-Dega Prishtinë në bashkëpunim me SHFMU "Xhemail Mustafa", Prishtinë ka shperndar pako ushqimore dhe higjienike për 40 familje në nevojë. Falenderojmë nxënësit, stafin dhe të gjithë ata që kontribuan në këtë aktivitet.