English Shqip

Lajmet

Kryqi i Kuq i Kosovës - Dega Prishtinë

28.01.2019

Tradita vazhdon...
Vizita në Shtëpinë e të moshuarve në Prishtinë

Vullnetarët e Zyrës së Rinisë së Kryqit të Kuq të Kosovës - Prishtinë, vizituan Shtëpinë e të moshuarve në Prishtinë.

Kjo ishte vizita e parë për vitin 2019.

Kërkojmë mbështetjen e donatorëve dhe sponsorëve të ndryshëm për të vazhduar këto vizita.