English Shqip

Lajmet

Kryqi i Kuq i Kosovës - dega Suharekë

28.01.2019 Takimi me partneret lokal. Falenderojme partneret per perkrahjen e tyre, angazhimin e vullnetareve dhe Kryesise se Deges.