English Shqip

Lajmet

Kryqi i Kuq i Kosovës - Dega Vushtrri

24.07.2018 Kryqi i Kuq i Kosovës - Dega në Vushtrri, pasi mori infornatën se shtepia e Haradin Dragidellës është perfshi nga zjarri, kemi dalur në vendin e ngjarjes dhe me kapacitetet tona kemi ndihmuar familjen me pako ushqimore, veshmbathje dhe të holla në vlerë 60 euro. Familja e lartë cekur ka nevojë për përkrahje, ndihma juaj është e mirseardhur!