English Shqip

Lajmet

Kryqi i Kuq i Kosovës - Dega Vushtrri

28.01.2019 Vazhdon aksioni "SHOKU_SHOKUT", vullnetaret tane po bejne grumbullimin e dhuratave per femijet ne nevoje! Faleminderit te gjitha shkollave dhe qytetareve te shumte qe po i pegjigjen masovikisht thirjes tone per ndihme!