English Shqip

Lajmet

Kryqi i Kuq i Kosovës, me 27 Shtator 2018 organizoi trajnimin "Pako Minimale Fillestare të Shërbimeve

26.10.2018 Kryqi i Kuq i Kosovës, me 27 Shtator 2018 organizoi trajnimin "Pako Minimale Fillestare të Shërbimeve (#MISP) për Shëndet Seksual dhe Riprodhues (SHRS) në raste të fatkeqësive apo krizave".
E veçanta e këtij trajnimi ishte se këtë herë u mbajt në komunën e Kamenicës ku morën pjesë punëtorët shëndetësor të Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare.