English Shqip

Lajmet

Kryqi i Kuq i Kosovës me ekipet e Menaxhimit të Fatkeqësive

26.10.2018 Kryqi i Kuq i Kosovës me ekipet e Menaxhimit të Fatkeqësive është duke marrë pjesë në Ushtrimin "Shpata e Argjendtë 2018-2", organizuar nga KFOR NATO-ja dhe institucionet vendore dhe ndërkombëtare në Republikën e Kosovës. 
Ushtrimi do të zhvillohet deri më datë 19.10.2018