English Shqip

Lajmet

Kryqi i Kuq i Kosovës / Red Cross of Kosova

28.01.2019

Kishim nderin të na vizitonte Futbollisti i Kombëtares Shqiptare z. Ermir Lenjani i cili dhuroi fanellën e tij. 
Kryqi i Kuq i Kosovës i uron shëndet dhe suksese në karrierën e tij të mëtejshme.

We had the honor to be visited by the Albanian National Football Player Mr.Ermir Lenjani who donated his T-shirt.
Red Cross of Kosova wishes him health and success in his future career.