English Shqip

Lajmet

Kryqi i Kuq i Kosovës / Red Cross of Kosova

28.01.2019

Shoqata e bashkatdhetarëve "Basketistat" në Londër, edhe këtë dimër ju qëndruan pranë familjeve nevojtare në Kosovë duke dhuruar pako ushqimore dhe higjienike për 100 familje nevojtare. Kryqi i Kuq i Kosovës i falenderon për gatishmërinë dhe bashkëpunimin e tyre të vazhdueshëm për t'i përkrahur familjet në nevojë.

The Association of Compatriots "Basketistat" in London, this winter stayed close together with the families in need in Kosovo by donating food and hygiene packages to 100 families. Kosovo Red Cross thanked for their continued readiness and cooperation to support families in need.