English Shqip

Lajmet

Kryqi i Kuq i Kosovës / Red Cross of Kosova

17.08.2018

Me datë 13.08.2018 Kontigjenti MSU, në prezencën e Komandantit të Regjimentit Karabinieri MSU Kol. Marco DI STEFANO, i dorëzoi Kryetares së Kryqit të Kuq të Kosovës znj. Feride Hyseni një Autoambulancë, një varkë uji, dhe një motor për varkë, në vlerë të përgjithshme 13,000 euro.

Ky donacion do të shfrytëzohet për ngritje të kapaciteteve të Kryqit të Kuq të Kosovës dhe për nevojat tona në teren.

Falënderojmë Kontigjentin MSU për donacionin.