English Shqip

Lajmet

Kryqi i Kuq i Kosovës / Red Cross of Kosova

13.09.2018

Me datë 06 Shtator 2018, Kryqi i Kuq i Kosovës mbajti trajnimin për ekipet e vullnetarëve të Ndihmës së Parë, të cilët do të ofrojnë ndihmë për stafin profesional mjekësor për të sëmurët dhe të lënduarit në Klinikën Emergjente.