English Shqip

Lajmet

Kryqi i Kuq i Republikës së Kosovës mbajti një takim njoftues me Zëvendësministren e Kulturës, Rinisë dhe Sporti znj.Burbuqe Bakija - Deva.

10.04.2019

Kryqi i Kuq i Republikës së Kosovës mbajti një takim njoftues me Zëvendësministren e Kulturës, Rinisë dhe Sporti znj.Burbuqe Bakija - Deva.

Qëllimi i takimit ishte njoftimi për objektin e Kryqit të Kuq të Republikës së Kosovës i renditur në Listën e Trashëgimisë Kulturore. Me këtë rast kërkuam përkrahje nga institucionet vendore për renovimin e objektit për nevoja të Kryqit të Kuq të Republikës së Kosovës.

E falënderojmë znj.Bakija-Deva për kohën që ndau për ne.

Red Cross of Republic of Kosova held a meeting with the Deputy Minister of Culture, Youth and Sports Ms.Burbuqe Bakija - Deva.

The purpose of the meeting was to inform about the object of the Red Cross of Republic of Kosova listed on the Cultural Heritage List. On this occasion, we requested support from institutions for renovation of the building for the needs of the Red Cross of the Republic of Kosovo.

We are thankful Ms.Bakija-Deva for the time she shared with us.