English Shqip

Lajmet

Me datë 28 qershor 2018, u mbajt takim pune me Kryetarët e degëve të Kryqit të Kuq të Kosovës.

03.07.2018

Me datë 28 qershor 2018, u mbajt takim pune me Kryetarët e degëve të Kryqit të Kuq të Kosovës.

Takimin e kryesoi znj. Feride Hyseni, kryetare dhe qëllimi i takimit ishte "Roli dhe Përgjegjësia e Vendimarrjes në Kryqin e Kuq të Kosovës"