English Shqip

Lajmet

Me dt. 01 dhe 02 gusht 2018 Kryqi i Kuq i Kosovës, në partneritet me UNFPA

06.08.2018 Me dt. 01 dhe 02 gusht 2018 Kryqi i Kuq i Kosovës, në partneritet me UNFPA dhe në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë, organizoi trajnimin dy ditor për "Pakon Minimale Fillestare të Shërbimeve (MISP) për Shëndet Seksual dhe Riprodhues (SHRS) në raste të fatkeqsive apo krizave. Trajnimi u organizua për trajneret vulllnetar të Edukimit Shëndetësor i Familjes.