English Shqip

Lajmet

Me këtë rast falënderojmë popullin Turk dhe Gjysmëhënën e Kuqe Turke për këtë donacion.

24.08.2018

Për nderë të festës së Kurban Bajramit, Gjysmëhëna e Kuqe Turke (Türk K?z?lay?) përmes Kryqit të Kuq të Kosovës, ka ndihmuar 3000 familje në nevojë nga 5 kg mish gjedhi.

Me këtë rast falënderojmë popullin Turk dhe Gjysmëhënën e Kuqe Turke për këtë donacion.