English Shqip

Lajmet

Muaji i Solidaritetit

19.12.2018

OJQ "Dignity" ka dhuruar 30 pako ushqimore dhe 750 kg miell për familjet në nevojë dhe janë Anëtarësuar në Kryqin e Kuq.

Faleminderit Rrezarta M.Vonhof , koordinatore e OJQ-së.