English Shqip

Lajmet

"Ndihma e Parë për Rini"

04.03.2019 Kryqi i Kuq i Kosovës- Dega në Shtime ka realizuar projektin "Ndihma e Parë për Rini" i përkrahur nga Drejtoria e Shëndetsis dhe Mirëqenies Sociale si dhe i aprovuar nga Kuvendi Komunal Shtime.
Qëllimi i projektit ishte që të rinjët të kenë njohuri dhe te avancohen rreth ndihmës së parë.
Janë trajnuar 16 trajner të rinjë të shkollave të mesme ku këta trajner kanë trajnuar 600 nxënës të dy shkollave te mesme : ShML " Naim Frashëri dhe shkolla "Profesionale".
Dje kemi mbajtur një garë në mes të dy shkollave, ku në garë murren pjesë 4 grupe, secili grup ishte përgaditur shume mire dhe me këtë garë projekti përfundoj me sukses.
Faleminderit të gjithëve për përkrahjen gjatë realizimit të projektit.