English Shqip

Lajmet

Nënkryetarja e Kuvendit të Republikës së Kosovës znj. Aida Dërguti vizitoi Kryqin e Kuq të Republikës së Kosovës

22.03.2019

Nënkryetarja e Kuvendit të Republikës së Kosovës znj. Aida Dërguti vizitoi Kryqin e Kuq të Republikës së Kosovës. Gjatë këtij takimi znj. Dërguti u njoftua nga afër për punën, aktivitetet dhe sfidat që ka Kryqi i Kuq i Republikës së Kosovës Shoqatë Kombëtare.

E falënderojmë znj.Dërguti për vizitën.

Vice Speaker of the Assembly of the Republic of Kosovo Ms. Aida Dërguti visited the Red Cross of the Republic of Kosovo. During this meeting Mrs. Dërguti was briefly informed for the work, activities and challenges of the Red Cross of the Republic of Kosovo National Society.

We thank Ms. Dërguti for the visit.