English Shqip

Lajmet

"Prezantimi i Kryqit të Kuq - Ngritja e Fondeve"

19.12.2018
 

"Prezantimi i Kryqit të Kuq - Ngritja e Fondeve"

Me 06 Nëntor Kryqi i Kuq i Kosovës - Dega Gjakovë mbajti trajnimin për shpërndarjen e njohurive për Kryqin e Kuq të Kosovës dhe teknikat e prezantimit për vullnetarë.

Projekt i përkrahur nga Drejtoria Komunale e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale.