English Shqip

Lajmet

Puntori ditore për vlersimin e institucionëve dhe OJQ për ZRRF

28.09.2017 Perfaqësuesit e Drejtoratëve te Komunës së Pejës dhe shoqeria civile, Puntori ditore për vlersimin e institucionëve dhe OJQ për ZRRF,Organizuar nga Kryqi i Kuq i Kosovës perkrahur nga UNDP