English Shqip

Lajmet

Puntoria "Stërvitja shkollore- Tërmetet, evakuimi në shkolla/çerdhe"

19.12.2018

Dita 1

Kryqi i Kuq i Kosovës në partneritet me Save the Children dhe në bashkëpunim me Kuvendet Komunale, Drejtoritë për shërbime publike emergjente, Agjencioni i Menaxhimit Emergjent dhe Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë është duke mbajtur një punëtori dy ditore me qëllim të përgatitjes për ushtrimin fushor që do të mbahet në SH.F.M.U. “MIGJENI”dhe Çerdhen “Gëzimi Ynë” në Mitrovicë