English Shqip

Lajmet

Takimi me Gra Kryefamiljare

19.12.2018 Sot ka perfunduar Projekti Psiko- Social me Gra Kryefamiljare .Ky projekt ka zgjate 11 muaj me 64 pjesemarrese.
Gratë falenderojnë Kryqin e Kuq të Kosovës dhe Komitetin Ndërkombëtar të Kryqit të Kuq për përkrahjen e vazhdueshme Psiko-Sociale.