English Shqip

Lajmet

Trajnim rifreskues nga Shërbimi i Kërkimit

17.07.2018

Trajnim rifreskues nga Shërbimi i Kërkimit

Me datat 3 dhe 4 Korrik 2018 është mbajtur “Trajnimi Rifreskues i Shërbimit të Kërkimit”.
Në trajnim morën pjesë rreth 50 vullnetarë të Kryqit të Kuq të Kosovës.