English Shqip

Lajmet

Tubimi përkujtimor i Masakrës së Krushës

10.04.2019

Tubimi përkujtimor i Masakrës së Krushës

Kryqi i Kuq i Kosovës mori pjesë në tubimin përkujtimor të mbajtur me rastin e përvjetorit të 20-të të masakrës së Krushës. Tubimi u mbajt me datë 26 Mars 2019 në Krushë të Madhe dhe Krushë të Vogël.

Gjatë këtij tubimi, vullnetarët e Kryqit të Kuq të Kosovës ndihmuan familjarët duke i’u shpërndarë ujë dhe duke i’u ofruar përkrahje psiko-sociale."

Commemorative Rally of the Krusha Massacre

Red Cross of Kosova participated in the commemorative rally held on the occasion of the 20th anniversary of the Krusha massacre. The rally was held on March 26, 2019 in Krusha.
During this rally, the volunteers of Red Cross of Kosova assisted families by distributing water and providing them with psycho-social support.