English Shqip

Lajmet

Ushtrimi fushor "Skifteri 03"

10.04.2019

Ushtrimi fushor "Skifteri 03"

Kryqi i Kuq i Kosovës - Dega Podujevë mori pjesë në ushtrimin fushor ,,Skifteri 03’’ të organizuar nga Forca e Sigurisë së Kosovës, në bashkëpunim me Kuvendin Komunal të Podujevës, Agjencinë për Menaxhimin e Emergjencave dhe Policinë e Kosovës.

Red Cross of Kosova - branch Podujeva participated in the field exercise "Skifteri 03" organized by the Kosovo Security Force, in cooperation with the Municipality of Podujeva, Emergency Management Agency and Kosovo Police.