English Shqip

Lajmet

Ushtrimi fushor "UJKU 2017"

27.07.2017 Me datën 28.06.2017 dega e Kryqit të Kuq në Drenas morri pjesë në ushtrimin fushor "UJKU 2017" të organizuar nga Komuna e Drenasit në bashkëpunim me FSK-në, Policinë e Kosovës, AME-në, Zjarrëfikësit, Qendrën e mjekësisë familjare dhe fabrikën e Feronikelit.